Pikkupoika pukeutui leijonaksi eläintarhassa – sitten leijona huomasi hänet!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään parhaillaan hellyttävä kohtaaminen, jossa 11-kuukautinen pikkupoika Aryeh nähdään viettämässä mukavaa päivää eläintarhassa. Pojan nimi tarkoittaa hepreaksi leijonaa, ja leijonapoika oli ottanut eläintarhapäivään mukaan ihastuttavan leijona-asunsa.

Zoo Atlanta -eläintarhassa kuvatulla videolla Aryeh nähdään tutustumassa oikeiden leijonien elämään. Leijonien luokse saapuessaan perhe puki pojan ylle leijona-asun, jotta he saisivat pojasta kuvan leijonat taustalla.

Seuraus olikin jotain muuta kuin perhe odotti, sillä pojan lasin takaa huomannut leijona tuli pian tekemään Aryehin kanssa lähempää tuttavuutta. Perhe vietti lopulta leijonien luona vain hetken, koska he eivät halunneet aiheuttaa ahdistusta eläimissä. Tuloksena oli kuitenkin upea kohtaaminen ja video.