Jalkapallofanit lensivät vieraspeliin – joivat kaikki lentokoneen viinat!

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harvalla lennolla kuulee kapteenin kuuluttavan, että lentokoneessa tarjoiltu alkoholi on päässyt loppumaan kesken. Näin kävi kuitenkin Kalifornian Oaklandista Missourin Kansas Cityyn matkalla olleessa lentokoneessa. Matkustajina oli erityisen paljon jalkapallofaneja.

Urheilutoimittaja Jimmy Durkin twiittasi, että Southwest Airlinesin lentokoneen kapteeni oli kuuluttanut kesken 3,5 tuntia kestäneen lennon, että matkustajat olivat onnistuneet juomaan kaiken koneessa mukana olleen alkoholin. Kapteeni onnitteli matkustajia uskomattomasta suorituksesta, Daily Mail uutisoi.

Durkin kirjoitti Twitteriin, että lennolla oli mukana huomattavan paljon amerikkalaista jalkapalloa pelaavan Oakland Raidersin kannattajia. Vaikka lentokone oli juotu niin sanotusti tyhjäksi, ei tunnelma ollut toimittajan mukaan hurjaa. Valitettavasti Raiders hävisi pelin Kansas City Chiefsia vastaan 21-13.