Maailman vanhin lentoemäntä? Bette ollut alalla 60 vuotta

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaiset lentoemännät ovat rempseitä ja näyttäviä naisia, joilla pelaavat niin supliikki kuin asiakaspalvelu. Yksi heistä on pian 60 vuotta lentoemäntänä työskentellyt Bette Nash. 80-vuotiaalla naisella ei ole pienintäkään aikomusta jäädä eläkkeelle.

American Airlinesilla työskentelevä Bette Nash toimii lentoemäntänä Washingtonin ja Bostonin välisellä reittilennolla. Iäkkäälle naiselle tulee ensi vuonna kuluneeksi 60 vuotta siitä, kun hän ensi kerran puki lentoemännän univormun päällensä. Nash oli tällöin 21-vuotias ja lentoliput maksoivat 12 dollaria.

Työ antaa hänelle balanssia ja iloa elämään. Rautainen rouva kertoo http://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-4009464/World-s-oldest-flight-attendant-tells-glamorous-six-decades-air-travel.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490, että eniten hänen aikanaan on kaiketi muuttunut teknologia. Parasta hänen työssään on kuitenkin ihmisten tapaaminen.

– Työ on minun koko sosiaalinen elämäni, Bette kertoo.