Reppureissaajat lähtivät baariin – päätyivät ISIS-sodan eturintamalle!

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on sattunut ryyppyreissuilla lukemattomia tositapauksia, joista osaa on vaikea uskoa todeksi. Vahvistettujen kertomusten mukaan esimerkiksi Thaimaahan ja Viroon on yllättäen päättynyt jo useampikin kostea illanvietto. Nyt irlantilaispojilla on hieman rajumpi tarina kerrottavanaan.

Dublinista kotoisin olevat 24-vuotias Craig Reynolds ja 26-vuotias William Meara ovat kiertämässä maailmaa reppureissaamalla, joten he ovat tavallista alttiimpia odottamattomille suunnitelmien muutoksille.

Nyt The Irish Mirror -lehti kertoo kuvien kera kuinka nuoret miehet olivat päätyneet viinanhuuruisen illanvieton seurauksena Irakissa sijaitsevaan Daquqin kaupunkiin ja Peshmerga-kurditaistelijoiden leiriin.

Miehet olivat kiertäneet jo parin kuukauden ajan Lähi-Itää ja olivat kiertämässä Irakia, kun he tapasivat baarissa kanadalaisen sotilaan, joka kutsui heidät tapaamaan ystäväänsä.

– Seuraavana aamuna hän päätti kutsua meidät mukaansa ja kertoi yrittävänsä saada meidät taistelujen eturintamaan. Meidän oli täytynyt sanoa jotain, kun olimme hänen kanssaan edellisenä iltana baarissa, ja siitä hän taisi saada idean, William Meara kertoi lehdelle.

– Ennen kuin ymmärsimme olimme jo tavanneet korkean tason viranomaisia. Rehellisesti sanottuna se oli todella kauhistuttavaa. Se oli yksi pelottavimmista asioista, joita olen koskaan tehnyt. Yritin ottaa sotilaiden kanssa vain yhteiskuvia, mutta miehille se ei riittänyt. Meidän ei olisi pitänyt olla siellä.