Täydellinen lahja Harry Potter -fanille – käsintehty taikasauva

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oliver Daniel -niminen mies oli huomannut, että hänen pikkusiskonsa on todella kova Harry Potter -fani. Tytön fanitus oli sellaista luokkaa, että hän tekeytyi jopa sairaaksi aina kirjojen ilmestyttyä saadakseen koulusta vapaata ja päästäkseen lukemaan kirjan rauhassa heti ensimmäisenä päivänä.

Daniel kertoi Bored Panda -sivustolla keksineensä eräänä päivänä pikkusiskolleen täydellisen lahjan. Hän halusi antaa pikkusiskolle oman puusta tehdyn oikean taikasauvan, mutta ei löytänyt sellaista myynnistä mistään. Niinpä hän päätti lopulta alkaa itse tekemään siskolle taikasauvaa. Lopulta hän innostui sen tekemisestä niin paljon, että alkoi tekemään taikasauvoja muillekin.

Oliver Daniel perusti siskonsa kanssa Daniel & Daniel -nimisen yrityksen, joka myi nyt valmiiksi tehtyjä taikasauvoja ja tekee niitä myös tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan. Taikasauvan tilaaja saa nyt mahdollisuuden omaan kustomoituun Harry Potter -taikasauvaansa, joka on tehty itse valitusta puusta, ja siihen tehdään sisus, johon upotetaan joko jokin kukka, hevosen harjasta otettu karva tai sulka.

Daniel&Daniel
Daniel&Daniel
Daniel&Daniel
Daniel&Daniel