Jalkapallotähti pelasti köyhien joulun – 600 000 eurolla leluja lapsille!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen Manchester United -joukkueessa pelannut jalkapallolegenda Rio Ferdinand on saanut monet häkeltymään viimeisimmän tempauksensa vuoksi. Mies antoi läjäpäin joululahjoja lapsille, ja lahjoitti myös 11.500 makuupussia kaupungissa kadulla asuville kodittomille.

38-vuotias jalkapallotähti Rio Ferdinand on tehnyt oman osuutensa sen puolesta, että mahdollisimman monella englantilaislapsella olisi ihana joulu. Ferdinand lahjoitti noin 600.000 euron arvosta leluja, joiden avulla mahdollisimman monen apua tarvitsevan perheen lasten joulu on pelastettu.

Rio Ferdinand kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että hän ei pysty yksinkertaisesti kestämään ajatusta siitä, että yksikään lapsi jäisi jouluna ilman yhtäkään lahjaa.

Miehen tekemä lahjoitus kuljetettiin Cash For Kids -järjestön varastotiloihin, jossa näky oli melkoinen lelujen saavuttua. Varastolta lelut toimitetaan eteenpäin Englannissa asuville köyhille perheille, jotka pääsevät viimein yllättämään lapsensa joululahjapaketeilla.