Tyttö sai joululahjansa etukäteen – koiranpentu avasi kyynelkanavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lapset ovat todella eläinrakkaita ja toivovat vanhemmiltaan jossain kohtaa lemmikkiä. Aina vanhemmat eivät suostu toiveeseen, koska lemmikin huolehtimisesta jää suurin vastuu kuitenkin aina vanhemmille.

Eräs perheenäiti päätti yllättää tyttärensä koiralla, jonka aikaansaama reaktio on alkanut leviämään verkossa. Äiti päätti antaa koiraa toivoneelle tyttärelleen yhden joululahjan jo etukäteen.

Hän pyysi tytärtään laittamaan yllätyksen ajaksi silmät kiinni, jolloin tytär alkoi halaamaan tiukasti sylissään olevaa pehmolelukoiraansa. Äiti nappasi pehmolelun tytön halauksesta ja vaihtoi sen oikeaan koiranpentuun.

Lyhyt video on alkanut leviämään Imgur-sivustolta, koska tytön reaktio on niin herttainen. Hän alkaa heti itkemään saadessaan ihanan koiranpennun syliinsä. Tämän joululahjan jälkeen jouluaattona muut paketit saattavat jäädä toissijaisiksi.

View post on imgur.com