Christina Aguilera keimailee kameralle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ulkonäköpaineista painonsa vuoksi useasti median keskiöön joutunut laulaja Christina Aguilera on julkaissut jouluisia tonttukuvia Facebookiin. Povekas neitokainen on pukeutunut ihoa myötäilevään punapukuun ja keimailee kameralle kiusoittelevasti.

35-vuotias Christina Aguilera on julkaissut Facebookissa kaksi jouluista kuvaa. Toisessa otoksessa nainen esittää kilttiä tonttua ja toisessa hieman tuhmempaa. Molemmat kuvat ovat saaneet runsaasti tykkäyksiä faneilta, eikä vähintään siksi, että neitokaisen asu suorastaan nuolee hänen vartalonsa seksikkäitä linjoja.

Christina Aguilera on tunnettu upeasta äänestään ja viime vuosina myös The Voice -ohjelman tuomaristosta. Hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa albumia. Aguileralla on kaksi lasta.

Naughty 👄

Publié par Christina Aguilera sur jeudi 15 décembre 2016

NICE

Publié par Christina Aguilera sur jeudi 15 décembre 2016