Ed Sheeran lopetti sometauon – omituinen kuva Instagramiin

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen 25-vuotias punakutrinen muusikko Ed Sheeran on tehnyt paluun sosiaaliseen mediaan. Mies otti vuosi sitten hajurakoa teknologiaan halutessaan tutkia maailmaa enemmän omilla aisteillaan. Sheeranin paluu Instagramiin on vähintäänkin omituinen.

Kaksi albumia julkaissut suosikkilaulaja Ed Sheeran on julkaissut vuoden tauon jälkeen kauan odotetun kuvan Instagramiin. Mies on pannut tililleen fanien nähtäväksi sinisen ruudun. Ihailijat arpovat nyt kilpaa, tarkoittaako uusi kuva vihjailua kolmannesta albumista vai kuvastaako se suosikkilaulajan tämän hetkistä mielentilaa.

Ed Sheeran kirjoitti Instagramiin vuosi sitten ottavansa taukoa puhelimestaan, tietokoneestaan ja julkisista nettiprofiileistaan. Mies ilmoitti lopettavansa sosiaalisen median päivittämisen ja jopa sähköpostiensa lukemisen, ja käyttävänsä kaiken ajan matkusteluun. Samalla hän lupasi, että kolmas albumi ilmestyy tänä syksynä.

Please read x

A photo posted by @teddysphotos on

A photo posted by @teddysphotos on