Kaikkien aikojen Carpool Karaoke – vieraana Mariah Carey!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Late Late Show -ohjelman suositussa Carpool Karaoke -osiossa poptähdet istuvat juontaja James Cordenin auton pelkääjän paikalla laulaen tunnettuja kappaleita. Tuoreimmassa jaksossa Cordenin vieraana on Mariah Carey.

Mariah Carey ja James Corden tuovat katsojille joulumieltä tulkitsemalla All I Want For Christmas Is You -hittiä. Careyn lisäksi kappaletta on mukana tulkitsemassa joukko muita tähtiä. Heidän joukossa ovat muun muassa Elton John, Lady Gaga ja Adele.

46-vuotias popdiiva pokasi taannoin 33-vuotiaan taustatanssijan, Bryan Tanakan. Mariah Careysta tuli tänä vuonna sinkku miljardööri James Packerin jätettyä hänet.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat