Simpsonit-faneille luvassa herkkua – räppäritähdet mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuodesta 1989 saakka esitetty Simpsonit-sarja nauttii edelleen maailmanlaajuisesta suosiosta. Pian sarjan faneja tullaan hemmottelemaan tunnin pituisella erikoisjaksolla. The Great Phatsby -sarjassa tullaan parodioimaan The Great Gatsby, eli Kultahattu, -kirjaa ja sen elokuvaversioita.

Entertainment Weekly -lehden mukaan jaksossa Springfieldin ydinvoimalan johtaja, herra Burns ystävystyy hiphop-artisti Jay G:n kanssa. Tästä aiheutuu harmia Homerille ja Simpsonien perheelle.

Hiphop-teemaisessa jaksossa vierailevat räppärit Snoop Dogg, RZA ja Common. Jakson musiikista vastaa muusikko Jim Beanz, joka on tehnyt aikaisemmin yhteistyötä muun muassa Timbalandin kanssa. Erikosjakso tullaan esittämään Yhdysvalloissa tammikuussa 2017.

 

Uusimmat