Simpsonit-faneille luvassa herkkua – räppäritähdet mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuodesta 1989 saakka esitetty Simpsonit-sarja nauttii edelleen maailmanlaajuisesta suosiosta. Pian sarjan faneja tullaan hemmottelemaan tunnin pituisella erikoisjaksolla. The Great Phatsby -sarjassa tullaan parodioimaan The Great Gatsby, eli Kultahattu, -kirjaa ja sen elokuvaversioita.

Entertainment Weekly -lehden mukaan jaksossa Springfieldin ydinvoimalan johtaja, herra Burns ystävystyy hiphop-artisti Jay G:n kanssa. Tästä aiheutuu harmia Homerille ja Simpsonien perheelle.

Hiphop-teemaisessa jaksossa vierailevat räppärit Snoop Dogg, RZA ja Common. Jakson musiikista vastaa muusikko Jim Beanz, joka on tehnyt aikaisemmin yhteistyötä muun muassa Timbalandin kanssa. Erikosjakso tullaan esittämään Yhdysvalloissa tammikuussa 2017.