Teinien juhliminen ja humalahakuisuus romahtanut – seksin määrä myös!

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyt voidaan rehellisesti sanoa, että nuorissa on tulevaisuus. Nykyajan teinit viettämän mielummin aikaansa rauhallisten ja terveellisten tekemisten parissa kuin örveltäisivät kaupungilla siihen saakka, että katupartio korjaa talteen. Hyvä niin.

National Institute of Healt -niminen tutkimuslaitos on toteuttanut selvityksen, jonka mukaan ainoastaan 37 prosenttia lukioikäisistä nuorista kertoo olleensa humalassa. Määrä on alhaisin mitä on koskaan mitattu kuluneen 40 vuoden aikana. 15 vuotta sitten puolet nuorista kertoi juoneensa itsensä humalaan vähintäänkin kerran.

Myös tupakointi ja huumeidenkäyttö on vähentynyt aiempiin sukupolviin verrattuna. Teinit katsovat mielummin Netflixiä kuin lähtevät bilettämään. Tilastot seuraavat viime vuonna julkaistuja uutisia siitä, että nuoret harrastavat nykyään myös huomattavasti vähemmän seksiä kuin vaikkapa 80-luvulla teini-ikäänsä viettäneet.

And how was your weekend? #GilmoreGirls

A photo posted by Netflix Nordic (@netflixnordic) on