Vauva lähensi Blac Chynan ja Kris Jennerin välejä – ovat nyt kuin äiti ja tytär

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muhkeamuotoinen glamourmalli Blac Chyna on Rob Kardashianin kihlattu ja miehen ensimmäisen lapsen äiti. Koko Kardashianien klaania emännöivä Kris Kardashian on lähentynyt Blac Chynan kanssa Dream-vauvan syntymän jälkeen. Chyna ylistää anoppiaan koko maailmalle.

– Kaikki aina haukkuvat anoppeja. Kris on täysin eri maata, ja hän antaa minulle paljon hyviä ja henkilökohtaisia neuvoja. Hän on auttanut muun muassa henkivakuutusten ja tulevaisuuden suunnittelun kanssa. Kris on kuin toinen äitini, Blac Chyna paljastaa E! Onlinelle.

Supersuosittu Rob & Chyna -televisiosarja saa pian jatkoa. Realityohjelman toisen tuotantokauden kuvaukset aloitetaan pian ja katsojat pääsevät kurkistamaan vauvaperheen elämää pintaa syvemmältä. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi on draamalla kyllästetty.

This little love bug is 1 month old!!! @dream #blessed #love #family

A photo posted by Kris Jenner (@krisjenner) on