Shokkiero! Blac Chyna jätti Rob Kardashianin – vei kaiken mennessään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin julkkiskatraan ainoa veli Rob Kardashian on ilmoittanut viikonloppuna sosiaalisessa mediassa, että hänen kihlattunsa ja vastasyntyneen tyttärensä äiti Blac Chyna on jättänyt miehen. Robin mukaan nainen oli ottanut Dream-vauvan tykötarpeineen mukaansa ja lähtenyt parin yhteisestä asunnosta.

Rob Kardashian kertoi viikonloppuna olleensa surun murtama, koska hänen kihlattunsa oli jättänyt hänet yksin juuri ennen joulua. Miehen päivitys on nyt poistettu sosiaalisesta mediasta ja Kardashianien leiristä kuiskitaan, että pariskunnan Snapchatit ja Instagramit olisi hakkeroitu.

USA Todayn mukaan Rob Kardashian olisi kuitenkin löytänyt Blac Chynan ja hänen ystäviensä keskustelut, joissa glamourmalli suunnitteli Kardashian-nimen rekisteröimistä ja eron ottamista.

Vasta kuukausi sitten Rob ja Chyna tihkuivat onnea tuoreen jälkikasvunsa syntymän vuoksi, he muuttivat Kylie Jennerin omistamaan ökykartanoon ja solmivat sopimuksen Rob & Chyna -realitysarjan toisesta tuotantokaudesta.

Blac Chynan äiti Tokyo Toni on kuitenkin jo aiemmin kehoittanut tytärtään kasvattamaan pienokaisen yksin. Rob Kardashianin tuleva anoppi äityi myös julkiseen sanaharkkaan vävypoikansa kanssa Instagramissa sunnuntaina.

Kaikki kommentit ja julkaisut on nyt poistettu, mutta pinnan alla saattaa kuohua edelleen. Osa materiaalista liikkuu netissä edeleen, kuten Rob Kardashianin Snapchat-päivitykset.

Mikäli kyse oli vain sosiaalisten yhteisöpalvelutilien hakkeroimisesta, saattaa Robin ja Chynan perhe olla edelleen onnellisesti yhdessä. Jäämme seuraamaan tilannetta.