Perheenäidin karmea kuolema – putosi makeistehtaan suklaasammioon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmisiä kuolee päivittäin omituisissa olosuhteissa, kun joku tukehtuu salaatinlehteen, toinen putoaa sängystä ja kolmas hukkuu vesihuikkaan. Venäläinen kahden lapsen äiti kuoli sulatetun suklaan sammioon.

Moskovalainen 24-vuotias Svetlana Roslina oli pudottanut puhelimensa suklaatehtaan kaakaomassaa sisältäneeseen tankkiin. Kun nainen oli yrittänyt saada puhelintaan takaisin, lipsahti hän itse suklaa-altaaseen. Valitettavasti Roslina ei selviytynyt onnettomuudesta, vaan menehtyi sammioon.

Tehdas sijaitsee Sergijev Posadin alueella. Ikävä onnettomuus vaikutti myös tehtaan joulusuklaiden tuotantoon, sillä linjastot jouduttiin sulkemaan ja puhdistamaan onnettomuuden tutkimisen ajaksi, The LAD Bible uutisoi.