Sampo Kaulanen on reilu mies – esitteli kilpailijansa somessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuin kyläkauppias Sampo Kaulanen tunnetaan reiluna miehenä, joka luotsaa maankuuluksi noussutta Jounin Kauppaansa Äkäslompolossa Ylläksen maisemissa. Jounin Kauppa ei suinkaan ole ainoa marketti Ylläksellä, ja nyt Sampo on yllättäen kehunut kilpailijaansa sosiaalisessa mediassa.

Kaulanen julkaisi tänään Facebookissa videon, jossa hän esittelee Ylläksen upeita maisemia. Samalla hän esittelee Eelin Kaupan, joka sijaitsee toisella puolella tunturia. Kauppojen kilpailutilanne ei ole kovin sotaisa, sillä Kaulasen mukaan joskus tehdään myös yhteistyötä.

– Ei olla silleen verisiä kilpailijoita, että jeesataan välillä toisiamme. Jos vaikka kananmunat loppuvat toiselta, niin sitten annetaan munaa toiselle. Kananmunaa, Sampo Kaulanen veisteli videolla.