Applen iPhone 8 suurin uutuus paljastui? Muovinen kaareva näyttö

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkapuhelimet ovat usein teknologisen kehityksen kärjessä, mutta OLED-teknologiassa ne ovat lähes 10 vuotta jäljessä televisioita. Nyt eteläkorealainen The Korea Herald on ilmoittanut saaneensa tietoja Applen tulevasta iPhone 8 -matkapuhelimesta, jossa olisi OLED-näyttö.

Uudesta merkittävästi uudistuneesta iPhonesta on huhuttu siitä saakka, kun selvisi, että uusin iPhone 7 olikin käytännössä vain päivitetty versio iPhone 6 -puhelimesta. Korealaislehden mukaan iPhone 8 -laitteessa tulee olemaan kaareva muovinen näyttö, joka ei ole Applen itsensä vaan Samsungin valmistama. Laitteen muissa malleissa tullaan näkemään myös suoria lasisia OLED-näyttöjä, jotka LG valmistaa.

Samsungin kerrotaan kykenevän toimittamaan Applelle näyttöjä lähes 100 miljoonaan laitteeseen. Kaareva muovinäyttö tulisi huhujen mukaan olemaan samanlainen kuin Galaxy S7 Edgessä. Samalla lehti kumoaa huhut, joiden mukaan seuraava iPhone tulisi olemaan taitettava. Puhelimessa tulee mahdollisesti olemaan uudenlaista teknologiaa, joka reagoi laitteen kyljen kosketukseen.