Eläinsuojelu sai ilmoituksen sudesta – paikalta löytyi surullinen näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinsuojelujärjestö Hope For Paws sai eräänä päivänä erikoisen ilmoituksen. Heille ilmoitettiin tekstiviestillä, että Los Angelesin kaduilla kävelee susi. Järjestön työntekijät lähtivät matkaan etsimään sutta, mutta päätyivät löytämään jotain aivan muuta.

Pelastajat löysivät sudelta näyttävän harmaan koiran, joka oli todella huonossa kunnossa. Se oli ilmeisesti järsinyt kaulapannassaan kiinni olevan köyden irti päästäkseen vapaaksi kodista, jossa siitä ei huolehdittu. Juliaksi nimetty koira oli todella aliravittu, useiden tulehdusten piinaama, ja sekä sen kynnet että turkki olivat todella huonossa kunnossa.

Useiden kylpyjen, hoitojen, hyvän ruokinnan ja huolenpidon jälkeen valoa alkoi näkymään tunnelin päässä. Julia alkoi nauttimaan rapsutuksista ja jonkin ajan kuluttua myös sen häntä alkoi vihdoin heilumaan innostuksen merkiksi. Nuutuneesta ja sairaasta koirasta kuoriutui ihana ja rakastava lemmikki, joka oppi uudelleen leikkimään ja nauttimaan elämästä uudessa rakastavassa kodissa.