Elefantin haiseva kosto – pieraisi kaverinsa naamalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luontodokumenteista moni on voinut nähdä, että eläimet eivät juuri sääli toisiaan esimerkiksi metsästäessä itselleen saalista tai puolustaessa reviiriään. Nyt videolla nähdään erikoinen tilanne, kun kostonhimoinen elefantti keksii haisevan pilan toiselle elefantille melko pienen erimielisyyden vuoksi.

Faa Mai -niminen elefantti rakastaa pienelle kumpareelle kiipeämistä. Asiassa on kuitenkin yksi ongelma, joka on se, että kumpare on Kabu-nimisen elefantin valtaama. Aina kun Faa Mai nousee kumpareen päälle leikkimään, Kabu työntää sen alas. Eräänä päivänä Faa Mai päätti keksiä Kabulle koston.

Faa Mai päätti näyttää haisevan vastalauseensa Kabulle. Kun Kabu oli seuraavan kerran pukkaamassa elefanttia kumpareelta pois, Faa Mai lukitsi Kabun pään sen jalkojen väliin ja päästi äänekkään pierun suoraan Kabun silmille. Näyttäisi siltä, että myös elefantit osaavat arvostaa pieruhuumoria.