Mies ehdotti 1 000 naiselle seksiä Tinderissä – näin siinä sitten kävi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brian-niminen mies ylläpitää YouTubessa suosittua Whatever-nimistä kanavaa, jonne hän julkaisee videoita tekemistään piloista ja sosiaalisista kokeiluista. Uusimmassa kokeilussaan Brian halusi nähdä mitä tapahtuu kun hän lähettää suoran seksipyynnön Tinderissä tuhannelle naiselle.

Brian aloitti Tinder-sovelluksessa pyyhkäisemään jokaisen naisen kohdalla oikealle saadakseen tuhat matchia aikaan. Kun tuhat naista oli hyväksynyt Brianin, hän aloitti jokaisen kanssa keskustelun kysymällä heti suoraan, että haluaisivatko he harrastaa hänen kanssaan seksiä.

Arvatenkin lähes jokainen nainen loukkaantui kysymyksestä, mutta yllättävän moni alkoi myös harkitsemaan tarjousta. Naiset kyselivät lisätietoja miehen sänkytaidoista ja olivat sitä mieltä, että itse asiassa he voisivatkin tarttua tarjoukseen, mikäli mies ostaa heille ensin illallisen tai suostuu tallentamaan petipuuhat. Lopulta vain 25 naista tuhannesta olisi suostunut seksiin.