Naiset treenasivat viikon kuin Victoria’s Secret -enkelit – tältä se tuntui

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin malleja kutsutaan enkeleiksi eikä ihmekään, sillä brändin näytöslavalle pääsevät mallit näyttävät lähes luonottoman kauniilta ja hyvävartaloisilta. Mallit treenaavat tiedetysti todella kovasti aina ennen näytöksiä, ja nyt kaksi naista päästettiin kokeilemaan miltä kaunottarien treeniviikko tuntuu.

Kunto-ohjaaja Steve Zim toimii tunnettujen mallien henkilökohtaisena valmentajana aina ennen näytöksiä ja kuvauksia, kun mallien täytyy tehdä vielä viimeiset muokkaukset vartaloonsa ja parantaa ryhtiään. Nyt tavalliset naiset pääsivät treenaamaan kuin Victoria’s Secret -enkelit, eikä se ollutkaan niin helppoa kuin he olivat ehkä kuvitelleet.

Naiset olivat osanneet odottaa raskaita treenejä, mutta joka päivä salille raahautuminen ja pitkien treenien tekeminen alkoi painamaan loppuviikkoa kohden. Kokemuksen myötä naiset kertoivat arvostavansa malleja nyt paljon enemmän ja sitä miten paljon heidän tulee nähdä ulkonäkönsä eteen vaivaa.