Pikkupoika sai vessapaperia joululahjaksi – ikionnellinen reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset rakastavat joulua varmasti suurimmaksi osaksi siitä syystä, että he saavat silloin lahjoja. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne kun perheenisä antaa pojalleen joululahjaksi vessapaperin, joka saa pojassa aikaan hämmentävän iloisen reaktion.

Isä antaa videolla pojalleen lahjaksi vessapaperirullan ja taitaa yllättyä itsekin siitä millaisen reaktion se pojassa aiheuttaa. Poika kiittelee isäänsä suloisesti lahjasta ja käy heti viemässä pakkauksesta yhden vessapaperirullan kylpyhuoneeseen vessapaperirullatelineeseen.

Televisiojuontaja Jimmy Kimmel pyytää vuosittain vanhempia kuvaamaan videolle heidän lastensa reaktion siihen, kun vanhemmat antavat lapsilleen todella huonon joululahjan. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi teippirulla, saippua tai vaikkapa juuri nähty vessapaperirullapakkaus. Tämä poika osaa kuitenkin olla jopa vessapaperista kiitollinen.