Se on siinä! Saara Aallon supersopimus vahvistettiin – maailmanvalloitus alkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka brittilehdistö paljasti suomalaisen Saara Aallon saaneen poikkeuksellisen hyvät kansainväliset levytyssopimukset, jotka olivat jopa parempia kuin hänet X Factorissa voittaneen Matt Terryn sopimukset. Nyt tieto on huippusopimuksista on vahvistettu.

Saara Aalto pitää parhaillaan Helsingissä tiedotustilaisuutta medioille. Tilaisuudessa juuri vahvistettujen tietojen mukaan Saara on saanut merkittävän kansainvälisen levytyssopimuksen, josta brittimediat eilen uutisoivat.

– Kyllä Simon tuli vähän puhumaan, kun oltiin lavalla ja Simon tuli halaamaan. Sanoi vaan lopussa, että toivottavasti tullaan tekemään yhteistyötä, Saara Aalto myhäili.

Tämän jälkeen Saara vahvisti saaneensa supersopimuksen.

– Levytyssopimus on sitten olemassa, ja se on tehty yhteistyössä Sony Music UK:n ja Suomen Sony Musicin kanssa. Yhteinen juttu. Se on todella uskomatonta ja harvinaista. Samalla saadaan mulle globaali sopimus, joka on mulle sellainen juttu, jota olen lapsesta saakka toivonut, Saara Aalto vahvisti lopulta.

Saara paljasti samalla tekevänsä huhtikuussa areenakonsertin Helsingissä. Lue lisää tästä!

Brittilehdet uutisoivat eilen, että Saara olisi tekemässä levytyssopimusta Simon Cowellin Syco-yhtiön kanssa. Syco tekee yhteistyötä Sony Music UK:n kanssa, eikä Saara osannut vielä kertoa tuleeko hän tekemään lopullisen sopimuksen suoraan Sycon vai Sony Musicin kanssa.

– Finaalista on vasta viikko, ja muutama asia on meillä vielä auki liittyen tuohon. Siitä tulee jatkossa tietoa, Saara totesi.

Uutta musiikkia on tulossa hyvinkin nopealla aikataululla, sillä Saara suuntaa studioon jo heti vuodenvaihteen jälkeen.

– Tarkoitus on jo tammikuussa ryhtyä tekemään. Tammikuussa voi olla että lähden myös Los Angelesiin tekemään. Meillä on selvät suunnitelmat. Toivottavasti mahdollisimman nopeasti kuultaisiin uutta musiikkia. Mahdollisesti jo muutaman kuukauden päästä.

Sopimukset nostavat käytännössä Saara Aallon X Factorin voittajaksi, vaikka varsinaisessa kilpailussa hän sijoittuikin toiseksi. Esimerkiksi kilpailun voittanut Matt Terry näyttäisi tällä hetkellä jäävän ilman himoittua sopimusta Simon Cowellin kanssa. Lisäksi Saara kertoi solmineensa kaksi merkittävää kansainvälistä management-sopimusta, jotka osaltaan vievät häntä maailmalle.

– Kaksi todella isoa management-toimistoa on mun takana. Toinen on RAW Global ja toinen on Global. He ovat yhdistäneet voimansa auttaakseen minua. Se on aivan uskomatonta. Nyt on vasta viikko finaalista ja nyt ollaan jo tässä tilanteessa. Kaikki on mahdollista, Saara Aalto kertoi.