Wasabilla suuremmat huulet? Naiset kokeilivat tyrmistyttävää kauneusniksiä

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wasabi on japanilaisessa keittiössä käytettävää vahvan sinapin tyylistä tahnaa, joka on valmistettu joko maustekrassin juuresta tai piparjuuresta. Vihreän väristä ja voimakkaan makuista tahnaa syödään yleensä sushin kanssa, mutta nyt naiset kokeilevat sitä huuliinsa kauneudenhoitomenetelmänä.

Sosiaalisessa mediassa naiset jakavat yleensä mitä erikoisempia kauneusniksejä toisilleen. Yksi uusimmista vinkeistä lupaa pulleammat ja kauniin punaiset huulet hieromalla niihin wasabia ja antamalla tahnan vaikuttaa huulissa. Nyt YouTube-videolla nähdään miten niksi toimi käytännössä.

Naiset hierovat huuliinsa tahnaa, jonka polttava tunne tuntuu osan mielestä mukavalta, mutta osan mielestä jopa sietämättömän kivuliaalta. Tuloksena naiset saavat punaisemmat huulet, mutta huulien koossa ei tosin ole kuvien perusteella huomattavissa merkittävää eroa.