Jättimäinen räjähdys ilotulitusmessuilla Meksikossa – ainakin 60 loukkaantunut

Ohhoh! · Stara.fi

Meksikossa on hetki sitten tapahtunut vakava onnettomuus, jossa tuli pääsi irti San Pabliton kaupungin liepeillä järjestetyillä ilotulitemessuilla ja räjäytti valtavan määrän ilotulitteita. Videot onnettomuudesta leviävät parhaillaan verkossa.

Tämänhetkisten tietojen mukaan ainakin 60 ihmistä on loukkaantunut räjähdyksissä. Paikallisten medioiden mukaan onnettomuudessa tuli lisäksi 10 kuolonuhria, mutta viranomaiset eivät ole vielä vahvistaneet tai kiistäneet tietoja. Viranomaisten mukaan paikalle lähetettiin 25 ambulanssia.

Videoilla nähdään miten valtavat räjähdykset ja niiden harmaa savupilvi värittävät taivasta suurella alueella. Ihmisiä on kielletty lähestymästä aluetta, joka on vielä vaarallinen.