Jouluinen spagettijälkiruoka-aamiainen Elf-elokuvan reseptillä

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Will Ferrell näyttelee tonttua tunnetussa vuonna 2003 julkaistussa Elf-nimisessä jouluelokuvassa. Ruokaan liittyvää videoblogia pitävä Andrew Rea päätti toteuttaa elokuvassa nähdyn aamiaisreseptin ja maistaa annosta, mitä hän joutui nopeasti katumaan.

Elf-elokuvassa Will Ferrell istuu aamiaspöytään ja alkaa kasaamaan hyvin kyseenalaista aamiaista itselleen. Hän syö makean pasta-annoksen, jonka päällä hän kasaa vaahtokarkkeja, suklaata, makeisia ja karkkeja, minkä jälkeen hän sekoittaa annoksen käsillään ja alkaa kauhomaan sitä suuhunsa.

Rea päätti kopioida annoksen kanavallaan, ja aamiainen osoittautui yhtä kamalaksi ja juuri niin makeaksi kuin hän oli kuvitellutkin. Spagetti, karamelli- ja suklaakastike, vaahtokarkit, vaahterasiirappi ja suklaamakeiset eivät vain yksinkertaisesti kuulu spagetin kanssa yhteen. Jos joku kuitenkin mielii testata aterian itse, videolta voi ottaa mallia.