Kardashianien pinna paloi: ”Blac Chynasta on päästävä eroon”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkään masennusta sairastanut Rob Kardashian sai uutta intoa elämään glamourmalli Blac Chynan kiinnostuttua miehestä. Rob teki taannoin paluun parrasvaloihin ja suostui jopa omaa nimeään kantavaan realityohjelmaan – vaikka oli aiemmin irtisanoutunut kokonaan perheensä tähdittämästä Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelmasta.

Blac Chynan motiiveja epäiltiin jo suhteen alkuvaiheessa. Nainen tuli nopeasti raskaaksi ja synnytti kuukausi sitten pariskunnan ensimmäisen yhteisen lapsen. Rob Kardashian ilmoitti viime viikonloppuna sosiaalisessa mediassa, että Blac Chyna oli yllättäen jättänyt hänet ja ottanut lapsen tykötarpeineen mukaansa. Sittemmin mies pyyteli naiselta anteeksi ja vannoi ikuista rakkautta hänelle julkisesti.

People-lehden mukaan Kardashianit ovat kurkkuaan myöten täynnä Blac Chynaa. Lähipiiristä kerrotaan, että glamourmalli yrittää ainoastaan hyötyä Robista ja käyttää miestään törkeästi hyväksi. Rob ei kuuntele perheenjäsentensä varoituksia, vaan haluaa olla lapsensa äidin kanssa. Pariskunnan on tarkoitus avioitua ensi vuonna.

– Osa perheenjäsenistä haluaa, että Rob ottaa eron Chynasta. He ovat valmiita sanomaan miehelle: ”Mitä me sanoimme, ansaitset parempaa!”, mutta Rob ei usko sisaruksiaan, lähde kertoo.