Kauneimmat joululaulut samanaikaisesti – tällä koosteella ärsytät taatusti joulufanit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulukuussa osa ihmisistä aloittaa vapaaehtoisesti jouluaiheisten kappaleiden kuuntelemisen, mutta osa taas ei pysty sietämään joululauluja. Halusi kappaleita kuulla tai ei, joululaulut tulevat aina soimaan kauppakeskuksissa ja marketeissa juhlapyhien lähestyessä.

Joulu pukki -niminen kanava on tehnyt tänä jouluna mahdolliseksi sen, että kaikki kauneimmat joululaulut pystyy nyt kuuntelemaan samalla kerralla alle kolmen minuutin aikana. Videolla kuullaan englanninkielinen versio muun muassa Jouluyö, Juhlayö -kappaleesta, Frank Sinatran Have Yourself a Merry Little Christmas, Kulkuset, ja monia muita tunnelmallisia jouluhittejä.

Videolla musiikki alkaa ensin hyvin rauhallisesti, mutta vähitellen kappaleiden lisääntyessä tunnelma muuttuu melkoiseksi sekametelisopaksi. Reilun kahden minuutin jälkeen katsoja saa kuitenkin hyvällä omallatunnolla kertoa kuunnelleensa tänä jouluna jo kaikki tunnetuimmat joululaulut.