Koira päästettiin sairaalaan – sai hyvästellä kuolevan isäntänsä

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Koirat kiintyvät todella paljon omaan omistajaperheeseensä ja ikävöivät heitä aina kun omistajat eivät ole kotona. Mollie-niminen koira odotti kovasti kotiin omistajaansa Ryan Jesseniä, joka oli kuitenkin joutunut sairaalaan eikä ollut enää koskaan palaamassa koiran luo.

33-vuotias Ryan Jessen oli saanut aivoverenvuodon, minkä vuoksi hän oli joutunut yllättäin sairaalaan. Jessenin vanhemmat tiesivät, että poika tulee menehtymään, minkä vuoksi he päättivät viedä Mollien sairaalaan tapaamaan isäntäänsä vielä viimeisen kerran.

Jessenin vanhemmat halusivat, että miestä kotiin odottava Mollie-koira näkisi Jessenin ja ymmärtäisi, että hän ei ole enää palaamassa kotiin. Videolla nähdään koskettava tilanne kun Mollie on nostettu Ryan Jessenin sairaalavuoteelle. Koira on selvästi todella surullinen ja huomaa, että kaikki ei ole kunnossa.