Nainen järkyttyi lentokoneruoasta – kuivunut penis lautasella?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lentokoneruoat eivät ole aina miellyttäviä niin maultaan kuin ulkonäöltäänkään, mutta harvemmin ne ovat yhtä epäilyttäviä kuin erään australialaisnaisen tapauksessa. Hänen ateriansa seassa oli nimittäin jotain, joka näytti hämmästyttävän paljon penikseltä.

Matkustajien tilaama annoksessa oli dumplingien lisäksi epäilyttävän fallinen, pitkulaisen muotoinen asia. Tarjoilija oli kertonut kyseessä olevan vain juures, mutta nainen jätti sen varmuuden vuoksi syömättä. Hän ikuisti näyn Facebook-kuvaksi.

– Katsokaa mitä minulle tarjoiltiin Qantas-yhtiön lennolla tänään. Ilmeisesti kyseessä oli juureskasvi, nainen kirjoitti.

Matkustajan mukaan dumplingit olivat kuitenkin herkullisia. News.com.au -uutissivuston mukaan mysteerikasvis oli mitä todennäköisimmin munakoiso, joka kuuluu lentoyhtiön tarjoilemaan dumpling-ateriaan.

Facebook