Poika sai kuulolaitteen – kuuli ensikerran vanhempiensa äänet

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienen Archer-pojan vanhemmat Taryn ja Drew Ruiz saivat kuulla vauvan ollessa kolmen viikon ikäinen, että Archerilla on vakava kuulovamma kummassakin korvassa eikä se kuule vanhempiaan. Kahden kuukauden kuluttua Archer sai viimein oman kuulokojeen, jonka avulla poika pääsi viimein kuulemaan vanhempiensa äänet.

Archer on saanut jo muutaman kuukauden ajan ihmetellä ympärillä olevien ihmisten suun liikkeitä ilman minkäänlaisia ääniä. Nyt videolla nähdään tilanne, kun vauva pääsee ensimmäistä kertaa kuulemaan rakkaiden perheenjäsentensä äänet kuulokojeiden avulla.

Kuulokojeiden asetteleminen korvaan tuntuu Archerista epämukavalta, minkä vuoksi poika on aluksi itkuinen. Kun Archer kuulee ensimmäistä kertaa vanhempiensa äänet, hän kuitenkin lopettaa itkemisen ja alkaa nopeasti hymyilemään. Vauva saa kuulla ensimmäistä kertaa myös isovanhempiensa äänet, naurua ja isänsä laulamista.