Kymmenelle potkut! Sairaalan henkilökunta vakoili Kanye Westin tietoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West joutui kuukausi sitten psykiatriseen pakkohoitoon. Mies oli romahtanut unettomuuden ja uupumuksen vuoksi. Hän oli myös käyttäytynyt harhaisesti. Kanye West vietti reilun viikon mittaisen hoitojakson Kalifornian yliopistollisen sairaalan psykiatrisella poliklinikalla.

Nyt psykiatrisen sairaalan henkilökunta on joutunut tutkinnan alle, sillä kymmenen työntekijät olivat urkkineet superjulkkiksen potilastietoja sairaalan tietokannasta. Sairaala on aloittanut tietosuojarikokseen liittyvän tutkinnan. Peräti kymmenien työntekijöiden kerrotaan syyllistyneen Kanye Westin tietojen hakemiseen ilman asianmukaista lupaa.

Jokainen väärinkäytöksiin sortunut työntekijä irtisanotaan, TMZ uutisoi. Terveydenhuollon ammattihenkilöitä koskee salassapitovelvollisuus. Kanye Westille suositeltiin lepoa hoitojakson jälkeen, mutta mies palasi nopeasti töihin.