Alessandra Ambrosio tuhmassa tarinassa – viettelee naapurin miestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

LOVE Magazine -lehden joulukalenteri on joka vuosi todella odotettu ja suosittu kalenteri, joka tarjoilee joulukuussa jouluaattoon saakka päivittäin hyvin seksikkäitä kuvia ja videoita tunnetuista kaunottarista. 19. joulukuuta videolla vietteli malli Alessandra Ambrosio.

LOVE Advent 2016 -kalenterin 16 luukun videossa esiintyy brasilialainen malli ja näyttelijä Alessandra Ambrosio. Mustavalkoisella videolla on tuhma tarina, jossa naapurin setä vilkuilee taskulampulla vastapäisen huoneiston ikkunaan, jonka takana vilahteleen tummahiuksinen ja pitkä mallikaunotar.

35-vuotias Alessandra Ambrosio on melkoinen näky Phil Poynterin ohjaamalla videolla. Hän kulkee asunnossa stay up -sukkanauhat ja seksikkäät alusvaattteet yllään ja kävelee ikkunan ohitse korkokengät jalassaan. Moni mies voi vain toivoa tällaista näkymää naapurihuoneistosta.