Aurinkoa ottava hylje tukki liikenteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uuden-Seelannin Dunedin asukkaat törmäsivät taannoin hauskaan ja söpöön, mutta samaan aikaan päivittäistä rutiinia häiritsevään näkyyn. Hylje oli nimittäin päätynyt ottamaan aurinkoa keskelle vilkasta autotietä.

Autoilijat joutuivat hiljentämään vauhtiaan sen aikaa, kunnes viranomaiset keksivät kuinka hylje saataisiin pois tieltä. Paikalliset ikuistivat rennon hylkeen valokuviksi ja videoiksi.

Lopulta hylje onnistuttiin saamaan takaisin veteen. Paikallisen Otago Daily Times -lehden mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Dale-nimen saanut hylje on jouduttu häätämään pois ihmisasutuksista. Aikasemmilla kerroilla se on päätynyt autoteiden lisäksi kotipihoille ja pyöräteille.

 

Meanwhile in Dunedin… #dunedin #bayfieldpark #seal #sunbathing #newzealand

A video posted by Isabelle Ang (@isabelle2705) on