Vanhemmat kertoivat lapsilleen totuuden joulupukista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulun viettämiseen liittyy lapsena hyvin vahvasti se, että joulupukki jakaa lapsille lahjat. Jollakin tavalla joulupukki ehtii joka paikkaan maailmassa ja kuljettaa joululahjat kaikille kiltille lapsille. Kasvaessaan lapset joutuvat kuitenkin oppimaan, että joulupukkia ei ole olemassa.

Videolla nähdään tilanne, jossa vanhemmat kertovat lapsilleen, että joulupukkia ei ole olemassa. Vanhemmat selittävät lapsilleen, että he ovat toimineet itse joulupukkina, ostaneet lahjat ja syöneet joulupukille jätetyt keksit ja maidon. Osa lapsista myöntää naureskellen, että he ovat tienneet asian jo jonkin aikaa, mutta osa ei halua uskoa totuutta.

Vanhemmat yrittävät perustella lapsilleen sitä, että joulupukkia ei ole olemassa, mutta kaikki eivät halua uskoa sitä. Yksi poika on todella ovela laittaessaan isän nimeämään kaikki pukin porot. Koska isä epäonnistuu tehtävässä, poika ei usko hänen olevan joulupukki. Yksi poika herkistyy kertoessaan, että hän teki joulupukille tarkoitetut pikkuleivät rakkaudella.