Zayn Malik kosi Gigi Hadidia – miljoonien tyttöjen vaikea ymmärtää seurausta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä lähtenyt Zayn Malik ja mallikaunotar Gigi Hadid ovat näyttäneet julkisesti olevansa hyvin rakastuneita toisiinsa. He ovat julkaisseet useita suloisia yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa ja puhuneet toisistaan haastatteluissa todella rakastavaan sävyyn. Nyt Malikin huhutaan myös kosineen tyttöystäväänsä.

Zayn Malik oli reilu vuosi sitten kihloissa laulaja Perrie Edwardsin kanssa, mutta heidän liittonsa päättyi kyyneliin sen jälkeen, kun Malik oli Edwardsin mukaan purkanut kihlauksen yhdellä tekstiviestillä. Zayn Malik on seurustellut nyt Gigi Hadidin kanssa vasta vuoden, mutta hän näyttäisi silti olevan jo valmis uudelleen tekemään saman sitoumuksen.

Mirror-lehden mukaan Zayn Malik oli polvistunut Gigi Hadidin eteen ja kosinut naista. Hadid ei kuitenkaan ollut innoissaan ajatuksesta. Pariskunta on vielä hyvin rakastuneesti yhdessä, mistä voisi päätellä Gigin haluavan hieman lisäaikaa avioliiton harkitsemiseen ennen kuin vastaa kosintaan myöntävästi.