Tyttöbändin fanit rukoilevat: ”Demi Lovato, pelasta yhtye!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifth Harmony -niminen tyttöbändi nousi vuoden 2012 tuotantokaudella Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmasta. Yhtye ilmoitti fanien yllätykseksi aiemmin, että heidän jäsenensä Camila Cabello on päättänyt jättää tyttöbändin ja erota yhtyeestä.

Erouutisten jälkeen mediassa levisi Twitterissä julkaistu äänite, jossa yhtyeen jäsen Lauren Jauregui valittaa heidän työtahdistaan. Äänitteestä voi kuulla miten nainen kertoo itkuisena, että heillä teetetään töitä kuin orjilla.

Fanit ovat tästä päätelleet, että Cabellokin on eronnut liian tiukan työtahdin vuoksi. Fanit ovat kuitenkin keksineet asiaan ratkaisun ja alkaneet painostamaan tyttöbändin X Factor -ohjelmassa koonnutta Demi Lovatoa.

Demi Lovatolla on Safe House -niminen levy-yhtiö, jota Fifth Harmonyn jäsenet rukoilevat tulemaan tyttöbändin pelastukseksi. Fanit ovat nostaneet Twitterissä #DemiSave5HSafeHouse -aihetunnisteen suosituksi yrittäessään painostaa Demi Lovatoa pelastamaan tyttöbändi huonolta levy-yhtiöltä omaan talliinsa ennen kuin naiset luovuttavat kokonaan.