Mark Zuckerberg sivalsi Nickelbackia – Avril Lavigne suivaantui!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg jakoi taannoin humoristisen videon, jossa tutustutaan hänen futuristiseen kotiinsa. Videolla mies esittelee tekoälyyn pohjaavaa Jarvis-avustajaansa, joka puhuu näyttelijä Morgan Freemanin äänellä.

Kaikkia Facebookissa jaettu video ei kuitenkaan naurata. Kanadalainen poptähti Avri Lavigne loukkaantui vitsistä, jossa Zuckerberg pyytää Jarvisia soittamaan hyviä Nickelback-yhtyeen kappaleita. Tekoälyn mukaan hän valitettavasti pysty siihen, viitaten siihen ettei yhtyeellä olisi lainkaan hyviä kappaleita.

Lavigne jakoi Twitterissä Zuckerbergille kohdistetun kirjeen, jossa poptähti syyttää miestä kiusaamiseen kannustamisesta. Tähden mukaan Facebookin perustajalla on oikeus mielipiteeseen musiikista, mutta vitsi edustaa huonoa makua.

– Sinun asemassasi kannattaisi olla vastuullisempi kiusaamiseen kannustamisen sijaan, varsinkin ottaen huomioon maailman viimeaikaiset tapahtumat, Lavigne avautuu.

Hashtageissa kanadalaistähti kehottaa sanomaan ei kiusaamiselle, kutsuu vitsiä vanhaksi ja vetoaa siihen että Nickelback on myynyt yli 50 miljoonaa levyä. Avril Lavigne muistetaan Nickelback-rokkari Chad Kroegerin ex-tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2015.