Ivanka Trump lensi lapsineen ”sikaosastolla” – uskomaton seuraus lennolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kansakunta on jakautunut voimakkaasti presidentti Donald Trumpin vastustajiin ja puolustajiin. Eilen tämä jakautuminen meni jo niin pitkälle, että Trumpin Ivanka-tytär joutui sanallisen ahdistelun kohteeksi lentäessään Jetblue-lentoyhtiön tavallisella matkustajalennolla.

TMZ-julkaisun mukaan New Yorkista Palm Beachille lähtevällä lennolla olivat mukana Ivanka ja hänen kolme lastaan sekä muita perheenjäseniä, jotka kaikki matkustivat tavallisessa matkustajaluokassa, eli niin sanotulla ”sikaosastolla” ykkösluokan ja yksityiskoneiden sijaan.

Twitter

Yllättäen samalla lennolla lapsineen mukana ollut perheenisä hyökkäsi sanallisesti Trumpin seuruetta vastaan. Hän muun muassa tivasi miksi seurue ei lennä yksityiskoneella ja kertoi Trumpin pilaavan koko maan.

Pian selvisi, että mies oli newyorkilainen lakimies Dan Goldstein, jonka puoliso Matthew Lasner kirjoitti jo ennen lennon lähtöä Twitterissä Goldsteinin jahtaavan perhettä. Myöhemmin viesti poistettiin samoin kuin koko käyttäjätili. Goldstein poistettiin lennolta ennen kuin se ehti lähteä portilta.