Mies löysi sipsipussista oudon esineen – mikä ihme tämä on?

Ruoka · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia avaamattomista ruokapakkauksista löytyneistä kuolleista eläimistä ja muista ällöttävistä asioista. Nyt Iso-Britanniassa on kuitenkin ihmetyttänyt sipsipussista löytynyt esine, jota ei pystytty edes tunnistamaan.

33-vuotias Richard Noon osti taannoin paikallisesta pubista pussillisen Burts Potato Chips -perunalastuja. Sen sisältä paljastui jotain outoa. Suurimman osan pussin sisällöstä vei perunalastujen sijaan outo ruskea esine.

Noonin mukaan esine on painava, joten se ei todennäköisesti ole vain sipsien maustamiseen tarkoitettua ainetta. Hän epäilee löydöksen tippuneen tehtaalla olleesta koneesta perunalastujen valmistuksen aikana.

Mies lähetti esineen Burts-perunalastuja valmistavalle yhtiölle. Yhtiö on sittemmin kertonut Mashable-sivustolle kyseessä olevan todennäköisesti yhteksi rykelmäksi takertuneita, ylikypsyneitä sipsejä.