Mikael Gabriel ja JVG jakoivat ruokakasseja – valtaisa suosio Helsingin Malmilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi viime vuonna kuinka suomiräppärit JVG ja Mikael Gabriel jakoivat Helsingin Malmilla 200 ruokakassia vähävaraisille perheille. Nyt upea tempaus toistettiin Junon kanssa, ja ruokakassien määrä oli nostettu neljäänsataan.

Malmin Prisman kanssa toteutettuun tempaukseen saapui varovaisten arvioiden mukaan jopa tuhatkunta ihmistä, jotka jonottivat rauhallisesti ruokakasseja ja suomiräppärien nimmareita. 400 ruokakassista sata oli hieman tuhdimpia perheille tarkoitettuja lahjoituksia. Lisäksi jaossa oli joulukinkkuja.

Staran saamien tietojen mukaan monet varsinkin nuoremmat fanit olivat saapuneet jonottamaan vain saadakseen tavata idolinsa ja näiltä nimikirjoitukset.

Mikael Gabriel on juuri nyt ajankohtainen myös eilen julkaistun uuden Loistat pimeäs -singlensä merkeissä. Kappale on saanut hienon vastaanoton nuoren miehen fanien keskuudessa. Samalla selvisi, että ensi vuonna MG lähtee ensimmäiselle omalle kiertueelleen, joka käynnistyy 14. tammikuuta Joensuusta ja päättyy 17. maaliskuuta Helsingin Jäähalliin.

Huolipois ??

A photo posted by PME (@vikidivillegalle) on