Raskaana olevalle tarjoilijalle 900 dollarin juomaraha: ”Onnen kyyneleet silmiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa tarjoilijoiden muistaminen juomarahalla on aivan tavallista toisin kuin esimerkiksi Suomessa. Ajoittain siellä nähdään myös poikkeuksellisen suuria tippejä, ja nyt sopivasti joulun alla eräs raskaana oleva tarjoilijatar on saanut asiakkaaltaan melko muhkean joulubonuksen.

Phoenixissa sijaitsevassa Pita Jungle -ravintolassa työskentelevää Sarah Clark on parhaillaan jo yhdeksännellä kuulla raskaana, eli viimeisiä aikojaan töissä ennen äitiyslomaansa. Viime lauantaina hän oli töissä, kun eräs asiakas söi ruokansa ja maksoi siitä saamansa 61,30 dollarin laskun.

Sarah Clarkin ilme lienee ollut näkemisen arvoinen, kun hän huomasi laskun tippiriville ilmestyneen 900 dollarin summan, CBS 5 KPHO uutisoi. Luonnollisesti hän oli todella innoissaan yllätyksestä, joka tuli varmasti tarpeeseen tulevassa lapsiperheessä. Hän myönsi myös tirauttaneensa muutaman onnen kyyneleen.