Ostoskeskus tarjoaa sängyt shoppailijoille – lepotauko ostosten keskelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skotlantilainen kauppakeskus Silverburn on aloittanut yhteistyön huonekaluliike Debenhamsin kanssa. Asiakkaat saavat ottaa lepotauon huonekaluliikkeen sängyissä kesken ostosreissun.

Glasgowssa sijaitseva ostoskeskus on tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden rentouttavaan lepotaukoon ostosrumban keskellä. Ihmiset voivat käydä pitkälleen huonekaluliikkeessä myytävänä oleviin sänkyihin. Jo varttitunnin pituinen torkkuhetki lisää energiaa ja antaa voimia ostosreissun jatkamiseen, The Scotsman -lehti uutisoi.

Kerroimme taannoin ostoskeskuksista, jotka tarjosivat aviomiehille oman puuhahuoneen. Sillä aikaa kun vaimot olivat ostamassa lahjoja, nauttivat aviomiehet oluesta ja urheilun katselemisesta. Joissakin ostoskeskuksissa on myös järjestetty lastenhoitajia shoppailureissun ajaksi.

FREE parking for your sleigh and open until 10pm, Silverburn is bursting with Christmas goodies. ???

A photo posted by Silverburn (@shopsilverburn) on