Rob Kardashian pyysi jälleen anteeksi: ”Rukoilkaa puolestani!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rob Kardashian ilmoitti aiemmin sosiaalisessa mediassa, että hänen kihlattunsa ja Dream-tyttärensä äiti Blac Chyna on jättänyt hänet. Robin mukaan nainen oli ottanut vauvan kaikkine tarvikkeineen mukaansa ja lähtenyt parin yhteisestä asunnosta pois. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että tilanne on jälleen rauhoittunut.

Rob Kardashian oli viikonloppuna surullinen siitä, että hänen kihlattunsa oli jättänyt hänet yksin juuri ennen joulua. Perhe keksi nopeasti kuitenkin pariskunnan avuksi peitetarinan ja sepitti medialle, että kihlaparin sosiaalisen median kanavat oli hakkeroitu. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan ollut, koska nyt Rob on pyytänyt julkisesti sekavaa tilannetta anteeksi.

Rob Kardashian on julkaissut nyt hänen Instagram-tilillään hänestä ja Blac Chynasta otetun yhteiskuvan, jonka yhteydessä hän kertoo rakastavansa naista ja anovansa anteeksiantoa. Hän pyytää myös faneja rukoilemaan miehen puolesta. Ilmeisesti Chyna antoi miehelle jälleen anteeksi, koska hän on julkaissut miehen anteeksipyynnön omalla kanavallaan sydämen kera.

❤️ @robkardashian

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on