X Factor -tyttöbändin jäsen paljasti: ”Olemme kuin orjia!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifth Harmony -niminen tyttöbändi nousi vuoden 2012 tuotantokaudella Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmasta. Nyt yhtye on fanien yllätykseksi ilmoittanut, että heidän jäsenensä Camila Cabello on päättänyt jättää tyttöbändin ja erota yhtyeestä.

19-vuotias Camila Cabello on kertonut halunneensa lähteä Fifth Harmony -yhtyeestä aloittaakseen oman soolouransa vuoden vaihduttua. Asiasta tuli kuitenkin julkinen jo aiemmin, eikä ero näytäkään tapahtuneen enää kovin ystävällisissä merkeissä.

Fifth Harmony julkaisi Instagram-tilillään kaksi kuvaa lausunnoista, jotka he halusivat tilanteesta antaa. Cabello on kuitenkin omassa kirjeessään kieltänyt tiedotteessa annetut väitteet ja kertonut halunneensa vain jatkaa omaa uraansa nyt soolona niin kuin hän on aina unelmoinut tekevänsä.

Erouutisten jälkeen yhtyeessä on kuohunut myös muullakin tavalla, koska mediassa on levinnyt Twitterissä julkaistu äänite, jossa The Sun -lehden mukaan yhtyeen jäsen Lauren Jauregui valittaa heidän työtahdistaan. Äänitteestä voi kuulla miten nainen kertoo itkuisena, että heillä teetetään töitä kuin orjilla.

A photo posted by Fifth Harmony (@fifthharmony) on

A photo posted by Fifth Harmony (@fifthharmony) on