George Michaelin kuolema toi Last Christmas -megahittiin uuden merkityksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten, että maailman suurimpiin poptähtiin 80-luvulta saakka lukeutunut laulaja George Michael on kuollut. Tiedottajansa mukaan hän menehtyi joulun aikaan kotonaan Englannissa. Ajankohta antaa nyt aivan uuden merkityksen hänen uransa suurimpiin klassikoihin kuuluvalle Last Christmas -kappaleelle.

Jokaiseen jouluun olennaisesti jo vuosikymmenten ajan kuulunut hittikappale on soinut tänäkin jouluna lukemattomia kertoja niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Harva kuitenkaan osasi kuvitella, että kappaleen nimestä muodostuisi ikävällä tavalla totta, kun supertähti menehtyisi vuoden 2016 jouluna.

Kappaleen lyriikat kertovat edellisestä joulusta, jolloin mies antoi sydämensä toiselle, joka antoi sydämen jo seuraavana päivänä toiselle. Nyt suru-uutisen myötä fanit ovat todenneet tämän joulun olleen George Michaelin viimeinen, eli ”Last Christmas”. Ikivihreän nimi saa siis uuden merkityksen, vaikka sen varsinaiset lyriikat tarkoittavatkin jotain aivan muuta.