George Michael on kuollut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri tulleen tiedon mukaan maailmankuulu poptähti George Michael on kuollut 53-vuotiaana. Asiasta uutisoi hetki sitten yhdysvaltalainen TMZ-verkkolehti. Supertähden kerrotaan menehtyneen kotonaan Englannissa. Hänen tiedottajansa on vahvistanut suru-uutisen.

– Suuren surun saattelemana joudumme vahvistamaan, että rakas poikamme, veljemme ja ystävämme George menehtyi joulun aikaan, tiedottaja totesi lyhyesti.

Kuolinsyytä ei ole vielä kerrottu julkisuuteen, mutta tiedottajan mukaan artisti nukkui pois rauhallisesti omassa kodissaan. Viranomaiset ovat kertoneet BBC-uutisille, että kuolemaan ei näytä liittyvän mitään epäilyttävää. George Michael oli uransa aikana useita kertoja ongelmissa päihteiden vuoksi, mutta ainakaan tällä tietoa ne eivät liity kuolemaan.

LUE MYÖS:

Supertähdet surevat George Michaelin kuolemaa

Näistä klassikoista George Michael muistetaan

George Michael, oikealta nimeltään Georgios Kyriacos Panayiotou, oli yksi aikamme tunnetuimpia ja suosituimpia poptähtiä. WHAM-yhtyeestä menestyksekkään uransa 1980-luvulla aloittanut supertähti on myynyt urallaan yli 100 miljoonaa albumia. Hänen tunnetuimpia klassikkohittejä ovat muun muassa Careless Whisper, Wake Me Up Before You Go-Go, I Want Your Sex, Faith ja Last Christmas.