Kaukosuhteiden pelastus – uutuuslaite mahdollistaa suutelemisen etänä

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen kaukosuhteessa oleva on joskus haaveillut siitä, että voisi suudella rakastaan juuri sillä hetkellä odottamatta seuraavaa henkilökohtaista tapaamista. Jatkossa odotus tuntuu varmasti helpommalta, kun suuteleminen onnistuu aitona ja reaaliaikaisena uuden laitteen ansiosta.

Kissenger-uutuuslaite asennetaan matkapuhelimeen ja siinä olevaa silikonista valmistettua kosketusalustaa suudellaan itse. Samaan aikaan missä tahansa verkkoyhteyden päässä oleva toinen osapuoli voi aistia suudelman reaaliaikaisena omassa laitteessaan ja suudella jopa takaisin.

Silikonin alla olevat sensorit tunnistavat suutelemisen ja huulten muodot ja välittävät ne toiseen laitteeseen. Samaan aikaan molemmissa laitteissa käynnissä oleva suora videokeskustelu välittää kuvaa ja ääntä, joten kokonaisuus on niin realistinen kuin nykyteknologialla on mahdollista.