Mies räppäsi kissan kylvettämisestä – videosta nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Portlandissa asuva hiphop-artisti Moshow on noussut sometähdeksi kappaleidensa jokseenkin epätyypillisen aihepiirin ansiosta. Mies nimittäin räppää pääasiassa rakkaudestaan lemmikkieläimiään kohtaan.

Moshow kutsuu itseään kissaräppäriksi. Taannoin mies jakoi Facebookissa videon, jossa hän esittää freestyle-räppiä kylvettäessään kissaansa Raviolia. Kappaleen sanat pyörivät tietenkin lemmikkieläimen siisteydestä huolehtimisen ympärillä.

Ravioli ei vaikuta nauttivan kylpyhetkestä yhtä paljon kuin omistajansa. Mies kuitenkin totesi Facebookissa kissan olevan rotua, jota täytyy kylvettää säännöllisesti. Videosta tuli nopeasti somehitti, ja sillä on Facebookissa jo yli 1,2 miljoonaa näyttökertaa.

Moshow’n mukaan tilanne ei ollut lavastettu, vaan mies kylvetti samana päivänä kaikki hänen ja tyttöystävänsä neljä kissaa. Kissa-aiheista räppäävä artisti on aikaisemmin julkaissut muun muassa Adopt a Cat -videon, jossa hän kehottaa kuuntelijoitaan antamaan kodin sellaista tarvitsevalle kissalle.

 

Cat Bath Don't try this at home kids lol (use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com)

Publié par Iammoshow sur samedi 17 décembre 2016

Publié par Iammoshow sur samedi 17 décembre 2016