Mummot virkkaavat lämmikkeitä koditomille – materiaalina muovipussit!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tennesseen Second Bapistist Churchin seurakunnassa toteutetaan ekologista hyväntekeväisyyttä. Torstaisin kirkon tiloissa tapaavat naiset virkkaavat lämmikkeitä alueen kodittomille. Materiaalina toimivat muovipussit.

Tennesseen Union Cityssa on toiminut pian kaksi vuotta naisista koostuva vapaaehtoisryhmä. Kassinaisiksi itseään kutsuva joukku tekee erittäin tärkeää työtä alueensa kaduilla asuvien vähävaraisten hyväksi. Second Bapistist Churchin jäsenet ovat keränneet kymmeniätuhansia muovipusseja hyötykäyttöön. Neulovat naiset tekevät muovipusseista lämpimiä mattoja peitteiksi ja alustoiksi.

Ryhmässä on runsaasti iäkkäitä ja eläkkeelle jääneitä rouvia. Muovipussien keräämisen jälkeen he pilkkovat materiaalin nauhamaiseen muotoon. Muovinauhat kääritään rullalle ja sitä käytetään perinteisen langan tapaan, ABC News uutisoi. Ryhmä on valmistanut muutaman vuoden aikana yli 160 mattoa.

‘Bag Ladies’ turn plastic bags into sleeping mats for homeless

A group of women in Tennessee, who call themselves "The Bag Ladies," are taking old plastic bags and turning them into mats for the homeless to sleep on. Some were sent to Louisiana to help those who lost their homes to flooding.Read more: http://via.wgntv.com/la27r

Publié par WGN TV sur mardi 13 septembre 2016